Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen met betrekking tot onze Office oplossingen.

Na aankoop wordt de licentiesleutel direct opgestuurd per e-mail. Deze Office key heb je nodig om het Office pakket te activeren op je computer. Volg de instructies in je e-mail om de installatie uit te voeren. Je kunt de licentie activeren via de officiële Microsft Office website. Binnen 10 minuten kun je aan de slag met alle vertrouwde Office toepassingen. 

Je kunt Office downloaden via de officiële Office website. Na het downloaden kun je Office activeren met je licentiesleutel. Bij elke licentie krijg je ook instructies meegestuurd met een download link om Office te installeren.

Met de licentiesleutel die je ontvangt na aankoop kun je jouw nieuwe Office pakket heel eenvoudig activeren tijdens de installatie. Volg de stappen die je hebt ontvangen in je e-mail om je Office pakket te installeren. Kom je er niet uit? Raadpleeg voor meer hulp een van deze pagina’s: Office activeren of Microsoft Office Telefonisch activeren.

Ja, maar let op: niet alle pakketten zijn geschikt voor Mac OS. Wil je Office gebruiken op Mac OS? Kijk dan naar Office Home & Business 2019 voor Mac of Office Home & Business 2021 voor Mac.

Ja, dat kan. Alleen de Office pakketten Microsoft 365 Personal en Microsoft 365 Family zijn geschikt voor alle apparaten. Beide pakketten kun je installeren op Windows, Mac OS, iOS en Android.

In de productbeschrijving van een Office licentie staan de systeemvereisten beschreven die nodig zijn om de desbetreffende software te kunnen gebruiken op je computer. Je controleert je systeem versie op je Windows computer door de volgende stappen te volgen: 

1. Druk Ctrl + Alt + Delete tegelijkertijd in op je toetsenbord
2. Klik op ‘Taakbeheer’
3. Klik op het tabblad ‘Prestaties’
4. Bekijk je processorprestaties onder het tabblad ‘Processor’
5. Bekijk je geheugenprestaties onder het tabblad ‘Geheugen’ 

In de productbeschrijving van een Office licentie staan de systeemvereisten beschreven die nodig zijn om de desbetreffende software te kunnen gebruiken op je computer. Je controleert je systeem versie op je Mac door de volgende stappen te volgen:

1. Kies in het Apple-menu in de linkerbovenhoek van het scherm de optie ‘Over deze Mac’
2. Naast ‘MacOS’ zie je het versienummer staan

Om informatie te krijgen over je huidige besturingssysteem ga je naar Start > Instellingen > Systeem > Info. Hier vind je de apparaatspecificaties en de Windows-specificaties van je computer. 

Windows 11 Home is de nieuwste standaard versie van Windows. Als je computer voldoet aan de systeemvereisten, zal Windows Update je automatisch een melding sturen dat je kunt updaten naar Windows 11 Home. Dit is een gratis update van Windows. Je kunt ook zelf controleren of je computer een update beschikbaar heeft door naar de instellingen van je computer te gaan. Klik vervolgens op ‘Windows Update’ en op ‘Naar updates zoeken’. 

De Windows 11 Pro versie heeft dezelfde mogelijkheden als de Home versie, maar heeft extra mogelijkheden zoals de Groepsbeleid-editor, Hyper-V, Malware bescherming, Kiosk mode, Windows Sandbox, BitLocker, Teams-integratie en nog veel meer. De Pro versie is voornamelijk ontworpen voor zakelijke en professionele gebruikers. 

Windows 11 Home pc’s kunnen bijvoorbeeld maar één CPU-socket hebben. Bij de Pro versie worden er 2 ondersteunt. Ook heb je bij Windows 11 Home maximaal 64 CPU-cores, terwijl dat bij Windows 11 Pro maximaal 128 kunnen zijn. Windows 11 Home is ook maar ‘slechts’ beperkt tot 128 GB RAM, terwijl dat bij Windows 11 Pro 2TB RAM is. 

Indien je Windows 11 Home wilt upgraden naar Windows 11 Pro, dan hoef je niets te downloaden en kun je de licentie invoeren in het systeem.

Ga naar Instellingen > Systeem > Activatie > Product key wijzigen en voer de Windows 11 Pro licentiesleutel in.

Na de betaling ontvang je direct de Office key in de e-mailbevestiging samen met de factuur en je bestellingsoverzicht. Binnen 10 minuten kun je aan de slag met de vertrouwde Office toepassingen. 

Een uitzondering is als je met SEPA betaald hebt. Dan moet de betaling handmatig gecontroleerd worden op onze rekening en zal de key handmatig via e-mail opgestuurd worden. Ook als je betaalt met Sofort kan het soms 1 tot 3 werkdagen duren voordat je betaling verwerkt is. We streven ernaar om dit altijd zo snel mogelijk te doen. Wil je de licentiesleutel direct in je mail ontvangen? Kies dan een van de andere betaalmethodes bij het plaatsen van je bestelling. 

Heb je helemaal geen bevestigingsmail ontvangen van je bestelling? Kijk dan eerst voor de zekerheid in de spam of junk mail map van je inbox.  Heb je 24 uur na het plaatsen van je bestelling nog geen Office key ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice

Office-keys.nl werkt uitstluitend met legitieme Microsoft licenties en garandeert altijd 100% werkende Office keys. Sommige websites verkopen dezelfde Office licentie meerdere keren aan meerdere klanten. Dit is bij Office-keys.nl niet het geval. Elke licentiesleutel kan één keer gebruikt worden en is bedoeld voor één gebruiker. Je ontvangt bij aankoop een unieke licentiesleutel. 

Office-keys.nl verkoopt veel nieuwe licenties, maar soms ook pre-owned keys. Dit betekent dat de licenties eerder geactiveerd waren op een ander apparaat en nu ter beschikking worden gesteld voor een nieuwe gebruiker. Door vervanging van de software, het stuk gaan van de computer of het falen van het bedrijf worden de gebruikte licenties gedeactiveerd. Deze licenties werken nog steeds en kunnen dan weer ergens anders geactiveerd worden.

Het kan gebeuren dat de nieuwe activatie niet is gelukt. Mocht je tijdens het installatieproces de melding krijgen dat de licentie niet werkt of nog niet geactiveerd is, ga dan een stap terug en kies voor ‘Microsoft Office telefonisch activeren‘. Heb je deze stappen gevolgd maar werkt de key nog steeds niet? Neem dan contact op met de klantenservice

 

Het ontstaan van de foutmelding 0xC004C060 kan verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden doordat je met een Office 2019 licentiesleutel het Microsoft 365 pakket probeert te activeren. Ook kan de foutmelding ontstaan als er nog een ander Office pakket op je computer staat. Verwijder eerst alle andere Office versies van je computer. Raadpleeg voor meer informatie over het verwijderen van Office dit artikel: Microsoft Office verwijderen van je computer. Hierna kun je de installatie instructies zoals gebruikelijk volgen en Office installeren. Het kan soms ook helpen om je antivirussoftware uit te zetten voordat je de installatie start. Mocht dit het probleem niet verhelpen, neem dan contact op met de klantenservice.

Ontstaat de foutcode 0xc004f050 als je Windows 11 Home wilt upgraden naar de Windows 11 Pro versie? Lees deze handleiding hoe je deze foutcode kunt oplossen en Windows 11 Pro kunt activeren: Foutcode 0xc004f050 oplossen.

Het telefonisch activeren van Office zorgt voor een geldige installatie en eerlijk gebruik van de software. Deze maatregel is gericht op het voorkomen van piraterij en ongeautoriseerd gebruik, waardoor de integriteit van producten gehandhaafd wordt. Alleen gebruikers met geldige licenties krijgen zo toegang tot de Office-functies en voordelen. Raadpleeg voor meer informatie onze handleiding: Microsoft Office Telefonisch Activeren.

Ja, alle licenties die wij verkopen zijn legaal. Al meer dan 4 jaar levert Office-keys.nl hoge kwaliteit licentiesleutels, werken wij uitsluitend met legitieme Microsoft licenties en bieden wij 100% garantie op een werkende Office of Windows key. 

De meeste van onze licentiesleutels zijn nieuw (maar niet gebruikt) of pre-owned. Dit betekent dat de Office key eerder op een ander apparaat de software heeft geactiveerd. Bij vervanging van deze software of de computer wordt de software niet meer gebruikt op het oude apparaat. Hierna kan de licentie weer op een ander apparaat geactiveerd worden. Office-keys.nl garandeert bij elke licentiesleutel dat het werkt zoals behoren en dat de licentie nergens anders meer actief is.

Ja, al jaren lang leveren wij legitieme software licenties, houden wij ons aan de geldende wetten en werken wij uitsluitend met veilige betaalmethoden. In de reviews op onze website, Trustpilot en Trustprofile lees je meer over de ervaringen van andere klanten. Onze bedrijfsgegevens zijn:

Office-keys.nl (onderdeel van JMS Online)
Ronde Zonnedauw 52
1991 HW Velserbroek
Nederland
KVK-nr: 85524042
BTW-nr: NL003852740B03
E-mailadres: info@office-keys.nl

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij Office producten tegen een relatief lage prijs aanbieden. Office-keys.nl heeft een groot netwerk waardoor wij onze licenties inkopen bij grote IT bedrijven in binnen- en buitenland. Wereldwijd worden grote hoeveelheden Microsoft licenties ingekocht bij bedrijven die overstock of ongebruikte licenties hebben. Ook krijgen wij de licenties van bedrijven die gefaald zijn of van computers die weggegooid worden. Mocht een computer namelijk niet meer werken of stuk zijn, dan kan de geïnstalleerde software licentie die op de desbetreffende computer stond, nog wel ergens anders gebruikt worden. 

Daarnaast opereert office-keys.nl volledig online en hanteren wij een Operational Excellence strategie. Dit zorgt ervoor dat onze overhead minimaal is en we jou een eerlijke prijs kunnen aanbieden. Het inkopen van grote hoeveelheden licenties zorgt ook voor bulk korting, ten voordele van de consument. Officiële verkooppartners van Microsoft zijn verplicht om vaste verkoopprijzen te hanteren. Wij hebben geen overeenkomst met Microsoft en kunnen je daarom een goedkope Office oplossing aanbieden. 

De software licenties die Office-keys.nl aanbiedt zijn geschikt om maar op één apparaat te installeren. Naast de gebruikelijke licenties bieden we ook Office pakketten aan voor meerdere gebruikers of computers. Het Office 365 Family pakket is bijvoorbeeld voor meerdere gebruikers toegankelijk. Voor één gebruiker Office installeren op al je apparaten? Kies dan voor Office 365 Personal. Met dit Office pakket kun je Office activeren op 5 apparaten (Windows, MacOS, iOS en Android). Indien je liever de voorkeur hebt voor een levenslange licentie en niet vast wilt zitten aan een jaarlijks abonnement, kies dan voor Microsoft Office 2021 voor 5 computers.

Ja, wij bieden speciale Office pakketten aan voor bedrijven die meerdere licenties nodig hebben. Voor optimale gebruikservaring op meerdere computers raden wij het Microsoft Office 2021 – 5 Gebruikers pakket aan. Dit pakket is ontworpen voor zakelijke gebruikers die Office op verschillende computers willen gebruiken.

Als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van meerdere licenties of als jouw bedrijf grote aantallen Office licenties nodig heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van een speciaal pakket dat voldoet aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Als je op zoek bent naar een product of licentiesleutel dat niet op onze website staat, dan kun je hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Door ons nationale netwerk, internationale netwerk en jarenlange ervaring met software licenties kunnen we je snel voorzien van de juiste producten.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de klantenservice