Privacybeleid

Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 4 april 2024.

Bij Office-keys.nl hechten we veel waarde aan de bescherming van uw privacy en willen we dat u zich veilig voelt wanneer u onze website bezoekt en onze diensten gebruikt. Wij handelen altijd in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming, zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet, en nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen. In deze privacyverklaring leest u welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden.

Cookies op Office-keys.nl

Bij Office-keys.nl maken we gebruik van verschillende soorten cookies, waaronder functionele, analytische en tracking cookies. Bij het gebruik van onze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en het plaatsen van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Onze cookies hebben hoofdzakelijk een technische functie, waardoor de website naar behoren werkt en bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen worden onthouden. Ze helpen ook bij het optimaliseren van de website voor een betere gebruikerservaring. Daarnaast gebruiken we cookies om uw surfgedrag bij te houden, zodat we gepersonaliseerde inhoud en advertenties kunnen tonen die aansluiten bij uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u uw internetbrowser zo instellen dat deze geen cookies meer opslaat. Deze instellingen moeten per individuele browser worden aangepast. U kunt ook alle eerder opgeslagen informatie verwijderen via de instellingen van uw browser. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar: https://veiliginternetten.nl/thema/privacy/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Cookies van derden

Wanneer u Office-keys.nl bezoekt worden er mogelijk cookies geplaatst door derden voor analyse- of marketingdoeleinden. Pagina’s op deze website kunnen ingesloten content of advertenties bevatten. Deze cookies worden beheerd door externe partijen en vallen onder hun respectieve privacybeleid. Bekijk voor meer informatie over hoe deze derde partijen met uw persoonsgegevens omgaan het privacybeleid op de website van de desbetreffende derde partij. De volgende cookies kunnen door derden worden geplaatst:

  • Google Analytics (voor het analyseren van website bezoeken en bronnen)
  • Google Optimize (voor het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van onze website en conversies)
  • Google Adsense (voor het weergeven van gerelateerde advertenties)
  • Google Ads (voor het analyseren en verifiëren van advertentie conversies)
  • YouTube/Vimeo (voor het plaatsen en afspelen van video’s)
  • Daisycon (voor het analyseren en verifiëren van affiliate conversies)
  • Trustpilot (voor het verifiëren van bestaande klanten en gebruikers)

Wanneer u persoonsgegevens bij ons achterlaat

Office-keys.nl ontvangt en verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. U kunt op de volgende manieren gegevens bij ons achterlaten:

  • Door het klikken op links
  • Door het klikken op een advertentie
  • Bij het navigeren door deze website
  • Bij het invullen van formulieren (bestelformulier, contactformulier of nieuwsbriefformulier)
  • Bij het delen van webpagina’s

Welke persoonsgegevens worden bij ons opgeslagen?

U laat mogelijk persoonsgegevens bij ons achter wanneer u een account registreert op onze website, een bestelling plaatst, een formulier invult, contact met ons opneemt via onze klantenservice, of op andere wijze informatie verstrekt tijdens uw interactie met onze website en diensten. U kunt de volgende persoonsgegevens bij ons achterlaten:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Land/regio
  • E-mailadres
  • Btw-nummer
  • Kvk-nummer
  • Telefoonnummer
  • Overige aangeleverde informatie

Welke niet-persoonlijke gegevens laat u bij ons achter?

U laat mogelijk ook persoonlijke gegevens bij ons achter die niet naar u persoonlijk kunnen worden teruggeleid. U kunt de volgende niet-persoonlijke gegevens bij ons achterlaten:

  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website (zoals sessie duur en bezochte pagina’s)
  • Internetbrowser
  • Apparaat type

Privacy van minderjarigen

Onze website en diensten hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 18 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Hoewel we niet kunnen controleren of een bezoeker ouder dan 18 is, raden wij ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om te voorkomen dat er gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@office-keys.nl. Wij zullen deze informatie dan onmiddellijk verwijderen.

Bescherming van je gegevensrechten volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie (EU) of de Europese Economische Ruimte (EER), geniet u bepaalde rechten met betrekking tot gegevensbescherming die onder de GDPR vallen. Zie voor meer informatie https://eur-lex.europa.eu/eli/reg/2016/679/oj. 

We streven ernaar om redelijke stappen te nemen om u in staat te stellen uw persoonsgegevens te corrigeren, te wijzigen, te verwijderen of het gebruik ervan te beperken. Onder bepaalde omstandigheden heeft u de volgende gegevensbeschermingsrechten:

  • Het recht op toegang tot en bijwerking of verwijdering van de informatie die we over u hebben;
  • Het recht op correctie. U heeft het recht om uw gegevens te laten corrigeren als ze onjuist of onvolledig zijn;
  • Het recht om bezwaar te maken. U heeft het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Het recht op beperking. U heeft het recht om te verzoeken dat we de verwerking van uw persoonsgegevens beperken;
  • Het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U heeft het recht om een kopie van uw persoonsgegevens te ontvangen in een gestructureerd, machineleesbaar en algemeen gebruikt formaat;
  • Het recht om uw toestemming in te trekken. U heeft ook het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken wanneer we uw persoonsgegevens verwerken op basis van uw toestemming;

We kunnen u vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we op dergelijke verzoeken ingaan. Het is mogelijk dat we zonder bepaalde noodzakelijke gegevens geen diensten aan u kunnen verlenen. U heeft het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit voor gegevensbescherming over onze verzameling en ons gebruik van uw persoonsgegevens. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale toezichthoudende autoriteit voor gegevensbescherming in de Europese Economische Ruimte (EER).

Waar worden uw persoonsgegevens voor gebruikt?

Bij Office-keys.nl worden uw persoonsgegevens gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder:

  • Het verwerken van uw betalingen.
  • Het versturen van onze nieuwsbrief en/of reclamefolders.
  • Het mogelijk maken van per e-mail of telefonisch contact indien dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening of ondersteuning.
  • Het aanbieden van de optie om een account aan te maken.
  • Het analyseren van uw gedrag op de website om de website- en gebruikservaring te verbeteren en ons product- en dienstenaanbod beter af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren.
  • Het verwerken van persoonsgegevens die wettelijk vereist zijn, zoals gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij delen uw persoonsgegevens alleen met derden wanneer dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze diensten, zoals betalingsverwerkers, bezorgpartners of overheidsinstanties. Wij zullen uw gegevens nooit verkopen of verhuren aan derden voor marketingdoeleinden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Hoelang we uw persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren uw gegevens zolang u klant bij ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel en account bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft, zullen wij dit opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen moeten wij facturen met uw (persoons)gegevens bewaren. Deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke bewaartermijn loopt bewaren. Medewerkers van Office-keys.nl hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben verwijderd.

Uw persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U kunt te allen tijde uw persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen in uw accountinstellingen op onze website. Indien u geen account heeft of u uw gegevens wilt verwijderen en dit niet in strijd is met de verplichte bewaartermijn, neem dan contact met ons op via info@office-keys.nl.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u altijd de meest recente versie, inclusief de datum waarop deze privacyverklaring het laatst aangepast is. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de verwerking van de reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u, brengen wij u hiervan op de hoogte via e-mail.

Contactgegevens

Office-keys.nl (onderdeel van JMS Online)
Ronde Zonnedauw 52
1991 HW Velserbroek
Nederland
E-mailadres: info@office-keys.nl