Microsoft Office Telefonisch Activeren

Microsoft Office Telefonisch Activeren

Als je gebruik wilt gaan maken van Microsoft Office software op je computer, zal het vaak nodig zijn om Office telefonisch te moeten activeren. Microsoft Office telefonisch activeren is een eenvoudig proces dat we in deze handleiding stap voor stap uitleggen. Hoewel we ons richten op Microsoft Office 2019, is dit stappenplan ook van toepassing op Microsoft Office 2021.

Waarom moet Microsoft Office telefonisch geactiveerd worden?

Microsoft Office vereist telefonische activatie als belangrijk onderdeel van het beveiligingsproces, waarbij de legitimiteit van het softwareproduct wordt geverifieerd en misbruik wordt voorkomen. De procedure bestaat uit het verstrekken van informatie zoals het installatie-ID en het beantwoorden van vragen door een computergestuurde assistent. Het telefonisch activeren van Office zorgt voor een geldige installatie en eerlijk gebruik van de software. Deze maatregel is gericht op het voorkomen van piraterij en ongeautoriseerd gebruik, waardoor Microsoft de integriteit van hun producten handhaaft. Alleen gebruikers met geldige licenties krijgen zo toegang tot de Office-functies en voordelen.

De stappen voor Microsoft Office telefonisch activeren

De telefonische activering neemt ongeveer een paar minuten in beslag. Zorg ervoor dat je een pen, papier en je smartphone bij de hand hebt. Minimaliseer afleiding, want tijdens het gesprek moet je goed luisteren naar de instructies van een computerstem.

Stap 1: Open de Activering Wizard

Nadat het downloaden is voltooid, open je een van de Office applicaties. Kies voor Microsoft Office activeren. Tijdens het activeringsproces kun je onderstaande melding op je scherm krijgen.

telefonisch-activeren-maximaal-aantal-gebruikers-bereikt

Stap 2: Klik op “Vorige”

Ga een stap terug door op “Vorige” te klikken.

telefonisch-activeren-klik-op-vorige

Stap 3: Klik op “Ik wil de software telefonisch activeren” op het scherm

microsoft office telefonisch activeren

Stap 4: Klik op “Volgende”

Klik op ‘Volgende’ om het telefonische activatie proces te starten.

microsoft-office-telefonisch-activeren-Klik-op-volgende

Stap 5: Selecteer “Nederland” uit het drop-down menu

Kies-Nederland-uit-het-drop-down-menu

Mocht je in een ander land zijn, kies dan voor het land waarin je je momenteel bevindt. Het telefoonnummer dat je moet bellen voor de activatie verschilt per regio en locatie.

Stap 6: Bel het telefoonnummer

Bel het gratis telefoonnummer (0) (800) 023 3487 en volg de instructies. Indien het gratis telefoonnummer niet werkt, probeer het volgende:

  • Bel op een ander tijdstip nogmaals.
  • Gebruik een andere telefoon om het nummer te bellen.
  • Toets in (31) in plaats van de (0)

Lukt het niet met het gratis telefoonnummer? Bel dan het normale telefoonnummer (31) (20) 713 9240 en volg de instructies van de computerstem. Houd er rekening mee dat je communiceert met een computergestuurde stem via een computergestuurd menu.

Het is mogelijk om Office 7 dagen per week en 24 uur per dag via de telefoon te activeren. De antwoorden die je terug ontvangt zijn afhankelijk van de opties en cijfers die je telefonisch doorgeeft.

Stap 7: Beantwoord de gestelde vragen op je telefoon

Beantwoord de vragen die worden gesteld via de telefoon door het juiste getal in te toetsen.

Stap 8: Geef de installatie-ID door via de telefoon

Kijk vervolgens naar je computerscherm om de 9 groepen van 7 cijfers van het Office installatie-ID in te voeren op je smartphone. Na correcte invoer volgt een belangrijke vraag. Beantwoord deze vraag.

telefonisch activeren - installatie-ID

Stap 9: Voer de bevestigings-ID in

Na het beantwoorden van de vraag en het doorgeven van de installatie-ID, ontvang je een bevestigings-ID terug. Noteer de gegeven bevestigings-ID die bestaat uit 8 groepen van 6 cijfers in op je computerscherm in de vakken A t/m H.

Bevestigings-ID

Stap 10: Klik op “Volgende”

Na bevestigings-ID - Klik op volgende

Stap 11: De computerstem bevestigt dat Office is geactiveerd.

Je kunt nu de telefoon ophangen. Klik op “Sluiten”. Office is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.

Microsoft Office is geactiveerd en klaar voor gebruik

Door deze stappen te volgen, kun je eenvoudig Microsoft Office telefonisch activeren. Heb je problemen met het installeren of activeren? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice. Wij geven 100% garantie op een werkend Office pakket en helpen je graag verder als je er niet helemaal uit komt!

Gerelateerde producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *